Ons motto is: Help kanker de wereld uit!

Een ziekte die ons allemaal raakt
Zo’n één op de drie mensen krijgt in zijn of haar leven met kanker te maken. Misschien ken je iemand die door kanker is getroffen of heb je zelf de ziekte gehad. Team Westland is een stichting met als doel geld in te zamelen voor (regionale) instellingen en initiatieven die rechtstreeks of zijdelings verband houden met kanker of onderzoek naar kanker.

Op 6 oktober 2021 gaat Team Westland per racefiets de Col du Tourmalet beklimmen. Met deze actie willen we geld inzamelen en ons inzetten in de strijd tegen kanker.
De bekende Col du Tourmalet bevindt zich in de Franse Pyreneeën en maakt vaak deel uit van de route van de ‘Koninginnenrit’, oftewel de zwaarste touretappe van de Tour de France. Met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,7% is het een pittige klim! Het wordt voor velen van ons een flinke uitdaging, maar we gaan er met veel motivatie tegenaan!

Doe je mee?
Speciaal voor dit evenement laten we wielerkleding van de beste kwaliteit maken. Wil je als sponsor zichtbaar zijn op dit wielertenue? Bij een minimaal sponsorbedrag* van €250,- kan jouw bedrijfslogo op de kleding gedrukt worden. Door ons een mailtje te sturen naar wouter@steenks-service.nl met: Ja, ik wil graag met mijn logo op het tenue, voor à €….,-, dan gaan wij dit netjes voor je regelen! Graag vernemen wij dit voor 14 juni.

Wil je zelf wielertenues van echt ‘prof kwaliteit’ bestellen? Dat kan al voor € 130,-. Een tenue bestaat uit 1x een korte broek en 1x een korte mouwen shirt.
Fiets je ook in de winter of met slecht weer, dan is er ook extra warme kleding te bestellen:
1x lange mouwen shirt à €76 en 1x body / windvanger à €55. Geef je bestelling door via de mail: wouter@steenks-service.nl.

Kijk eens op de website voor een overzicht van goede doelen waar de donaties terecht komen: https://www.teamwestland.nl/goede-doelen/. Je kunt ons ook steunen door te doneren, elk bedrag is heel erg welkom!

We hopen op jouw steun te mogen rekenen!

Met vriendelijke groet,

Ricardo Kraak en Wouter Steenks

*Bedrijven ontvangen een factuur van het gesponsorde bedrag. Het gesponsorde bedrag is fiscaal aftrekbaar aangezien Team Westland een ANBI status heeft