De Vreede Holland groeit door

Gerard Hoogenraad en Sukjing Cheung vullen sales- en marketingteam aan

Opnieuw is er uitbreiding bij De Vreede Holland. Het verkoopteam van De Vreede Holland is versterkt met Gerard Hoogenraad als Senior Accountmanager. Gerard is terug bij De Vreede omdat hij graag meewerkt aan de ontwikkeling van de vernieuwde salesafdeling.

Sukjing Cheung is als Trade Marketeer bij de Bleiswijkse orchideeëntelers aan de slag gegaan. Zij is ook geen onbekende in de Orchideeënsector want ze heeft in de functie van productmanager Orchidee bij Royal FloraHolland veel marktkennis op het gebied van Orchidee opgedaan. Met de versterking van het sales- en marketingteam wil De Vreede Holland meer inzicht verkrijgen in de aankoopbehoeftes en wensen van de (eind)klanten. Met deze inzichten wordt de marketingstrategie geoptimaliseerd en kan het bedrijf nog beter inspelen op kansen in de markt.

De Vreede Holland is de betrouwbare leverancier van 9 cm Phalaenopsis. Met 4 vestigingen en een teeltoppervlakte van 12 ha is De Vreede Holland specialist van 9 cm Phalaenopsis. De jarenlange ervaring en de uitgebreide en zeer moderne productiefaciliteiten staan garant voor topkwaliteit. 

Bleiswijk, 15 december 2017.

Spring naar toolbar