De Vreede Holland en Kwekerij Wouters tekenen licentieovereenkomst voor Aqua Easy®

Operationeel-directeur Lenhard van Ballegooijen en directeur René Wouters ondertekenen de licentieovereenkomst voor Aqua Easy®. Door het bundelen van krachten en kennis wordt het product Aqua Easy® continu doorontwikkeld. Op het gebied van marketing en sales wordt de impact van het merk door inspanningen van beide ondernemers versterkt. 

De Vreede Holland is de grootste leverancier van 9 cm Phalaenopsis en is enorm gedreven in productontwikkeling, waarbij de wensen van de eindklant en eisen van de tussenhandel uitgangspunt zijn. Dezelfde gedrevenheid is aanwezig bij Kwekerij Wouters.  Kwekerij Wouters introduceerde de Aqua Easy® begin vorig jaar. Na een succesvolle introductie voor buitenplanten, introduceert De Vreede Holland nu hun eigen (geregistreerde) ontwerp van de ompot voor Phalaenopsis met waterreservoir onder de merknaam  Aqua Easy®.

Voordelen voor retail en consument
Een orchidee in een Aqua-Easy®-pot  zorgt ervoor dat de plant langer goed blijft op de winkelvloer, zonder extra verzorging. De consument kan met de slimme pot de plant gemakkelijk water geven, zonder bang te hoeven zijn dat er te veel water wordt gegeven. Dit door middel van de uitgedachte gaatjes aan de zijkant van de pot.

Medio maart 2017 verwacht De Vreede Holland  Aqua Easy® volop te kunnen leveren. Bezoek de website van Aqua Easy voor meer informatie over dit slimme concept!