Uitbreiding directie

Per 1 maart 2018 is Rob van Vliet toegetreden tot de directie van De Vreede Holland in de rol van commercieel directeur. Nadat Ricardo Kraak per 1 oktober als operationeel directeur zijn plaats ingenomen had in de directie, wordt nu ook de commercie een plek in de directie toebedeeld. Uitbreiding van de directie is nodig om de volgende stap te kunnen zetten als retailspecialist van de Phalaenopsis in potmaat 9 cm.

Rob heeft diverse functies vervuld binnen de sierteeltsector, waarvan de laatste 10 jaar bij Plantagen – een Scandinavische retailketen – , waar hij veel kennis en ervaring heeft opgedaan aan klantzijde.

V.l.n.r. Ricardo Kraak, John de Vreede, Rob van Vliet.

De Vreede Holland is als enig Phalaenopsisbedrijf in staat grote aantallen te leveren in potmaat 9.  Naast het afleveren van grote aantallen is de afgelopen maanden de focus steeds meer gelegd op het invullen van wensen van de klanten en het verlenen van service. 

Enthousiast om vanuit mijn ervaring aan de slag te gaan bij dit prachtige bedrijf en samen met klanten ons product in de markt te zetten.

Spring naar toolbar