Wie zijn we

De Vreede Holland is dé leverancier van 9 cm Phalaenopsis. We weten wat onze klanten nodig hebben en leveren dat. Gewoon zonder gedoe. Dat doen we al 70 jaar.

Wie is de Vreede Holland

Dé leverancier van grote aantallen.

De Vreede Holland is dé leverancier voor 9 cm Phalaenopsis. Wij zijn specialist in het leveren van grote aantallen. Wij leveren altijd uniform en altijd op tijd. Niet voor niets zijn we marktleider op het gebied van de 9 cm orchidee.

Waar wij goed in zijn

Leveren volgens afspraak.

Specialist word je niet zomaar. Wij kweken al meer dan 60 jaar en kennen dus alle kneepjes van het vak. We weten wat onze klanten nodig hebben en leveren volgens afspraak. De mooiste Phalaenopsis van gegarandeerde topkwaliteit: precies wat u nodig heeft voor het beste rendement. Meer weten? Neem contact op voor een aanbieding op maat.

Hoe we het doen

Oog voor kwaliteit en milieu.

Van opkweek tot aflevering: alles gebeurt bij ons in huis. Ons productiehuis van 140.000 m2 is verregaand geautomatiseerd, waardoor we efficiënt en innovatief kunnen telen. Dat doen we met passie – maar ook met oog voor kwaliteit en milieu. De Vreede Holland investeert in duurzaam produceren en goed ondernemerschap. Onze MPS Global GAP en SQ certificeringen zijn daarvan het bewijs.

Organisatie

Zo blijven we koploper in de branche.

De Vreede Holland introduceerde in 2004 als eerste Phalaenopsis in een 9 cm pot – en daarin zijn we nu nog steeds de grootste. Maar we zitten niet stil: we maken analyses van verschillende procestechnieken en verbeteren onze teeltmethodes. We zoeken naar verlichtingsinstallaties die energiezuiniger zijn en ontwikkelen nieuwe verpakkingsvormen die beter aansluiten bij onze hoge milieu- en vervoerseisen. Zo blijven we – ook in de toekomst – koploper in de branche.

Feiten & cijfers

De rijke geschiedenis van De Vreede Holland.

Sinds opa De Vreede in 1948 als tuinder begon, is er veel veranderd. Groententeelt werd bloementeelt, kennis en professionaliteit namen toe. Drie generaties later is De Vreede Holland dé leverancier voor 9 cm Phalaenopsis en specialist in pieklevering van 500.000 stuks, op ras. De orchideeën worden op milieuvriendelijke wijze gekweekt in onze eigen kassen. We hebben acht exclusieve Phalaenopsis rassen waar consumenten dol op zijn: prachtig om te zien, met een lange levensduur en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De zekerheden van De Vreede Holland

De Vreede Holland is een betrouwbare en professionele partner voor de levering van 9 cm Phalaenopsis. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide productiefaciliteiten staan garant voor topkwaliteit, óók in pieklevering van 500.000 stuks. Daarom kunnen wij u het volgende beloven:

 • Op tijd
  Wij leveren volgens afspraak. Precies op tijd en zonder gedoe.
 • Uniform
  Ook grote aantallen zijn gegarandeerd leverbaar op ras en kleur.
 • Consistent
  Ons eigen productiehuis houdt de kwaliteit nauwlettend in de gaten.
 • Maatwerk
  Wij werken in nauw overleg met de klant. U vraagt, wij leveren.
 • Innovatief
  Wij lopen vooruit op de trends en blijven de consument verrassen.
 • Duurzaam
  Het bewijs dat we duurzaam, sociaal en milieubewust produceren.

Een grote actie gepland voor supermarkt- of bouwmarktketen? De Vreede Holland is uw partner als het veel én goed moet zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Certificering

Wij gaan voor kwaliteit.

De audits door onze klanten houden ons scherp en laten zien waar we kunnen verbeteren. En onze certificeringen (MPS SQ en MPS GAP) zijn het bewijs dat we duurzaam, sociaal en milieubewust produceren. Zo streven we er elke dag naar het maximale uit onszelf te halen.