Thema’s

Blijf op de hoogte van de laatste trends

Smartcup

De Vreede Holland gebruikt deze eyecatcher voor onze 9 cm Phalaenopsis plant. Deze Smartcups hebben een waterdichte, frisse presentatie en een hoge attentiewaarde. Smartcups zijn gemakkelijk te gebruiken en geven onze tafelmodel orchideeën net dat beetje extra en dat alles met  een opmerkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Leuk om te geven tijdens Pasen, Moederdag, Kerst of juist gewoon zomaar.

Meer informatie? Ons Sales team vertelt u er graag meer over. Neem contact op per mail via verkoop@devreedeholland.nl of bel ons op: 010 – 52 19 167.

 

 

Global Orchids

Spectaculaire kleuren.

De rassen binnen de Global Orchids collectie zijn vernoemd naar internationale steden: Buenos Aires, Cali, Jena, Manchester, Mukalla, Cadiz, Modesto en Venice. De kleuren zijn spectaculair: van helderwit tot felroze, van donkerpaars tot limegroen, maar ook geel met een red lip of spotted. Allen leverbaar met hoes en/of label.

Global Orchids

Innovatieve presentatie en verpakking.

De Global Orchids collectie biedt innovatieve creaties op het gebied van presentatie en verpakking. Rondom thema’s en feestdagen presenteren wij passende en verrassende concepten. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere keramieken potten, glaswerk, bij-stekers en speciale hoezen. Heeft u speciale wensen rondom een thema? Laat het ons weten. Wij leveren het geheel op verzoek en op maat!