Thema’s

Blijf op de hoogte van de laatste trends

Herfst item 2018

Geef uw verkoop in het najaar een boost met onze orchideeën; beschikbaar in een nieuwe herfst hoes en bijpassend keramiek.

Meer informatie? Ons Sales team vertelt u er graag meer over. Neem contact op per mail via verkoop@devreedeholland.nl of bel ons op: 010 – 52 19 167

 

 

Onze merken

De exclusieve Phalaenopsis rassen van De Vreede Holland vormen de basis voor vier herkenbare merken: Global Orchids, Global Orchids Plus, Global Orchids Special Collection en Orchids to Go.

Global Orchids

Spectaculaire kleuren.

De rassen binnen de Global Orchids collectie zijn vernoemd naar internationale steden: Buenos Aires, Cali, Jena, Manchester, Mukalla, Nairobi, Modesto en Venice. De kleuren zijn spectaculair: van helderwit tot felroze, van donkerpaars tot limegroen, maar ook geel met een red lip of spotted. Allen leverbaar met hoes en/of label.

Global Orchids

Innovatieve presentatie en verpakking.

De Global Orchids collectie biedt innovatieve creaties op het gebied van presentatie en verpakking. Rondom thema’s en feestdagen presenteren wij passende en verrassende concepten. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere keramieken potten, glaswerk, bij-stekers en speciale hoezen. Heeft u speciale wensen rondom een thema? Laat het ons weten. Wij leveren het geheel op verzoek en op maat!

Global Orchids

Een speciale collectie die variatie biedt.

Global Orchids is een speciale collectie met impulsartikelen. Denk aan originele cadeauverpakkingen, handzame hoezen, handige draagtassen en verschillende kokers. De special collectie wisselt per seizoen en biedt klanten variatie binnen verschillende thema’s.

Spring naar toolbar