Assortiment

Steeds verrassend compleet.

Orchideeën zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Dankzij de vele vormen en kleuren passen ze perfect bij elke woonstijl. De uitdaging is om de consument voortdurend een interessant en steeds wisselend schap te bieden. En daarin denken wij graag met u mee.

Heeft u specifieke wensen voor wat betreft een levering op kleur, of heeft u liever een zelf gekozen kleurmix? Dat kan! Mail ons even, we bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Orchidee takken

Aantal takken

Levering met 1, 2 of 3 takken.

Wij kunnen de 9 cm Phalaenopsis leveren met 1, 2 of 3 takken. Afhankelijk van het ras kan één tak wel 12 tot 18 bloemen dragen.

Benieuwd welke voor uw klant het meest aantrekkelijk is? Neem contact met ons op, we vertellen het u graag.

Acht exclusieve Phalaenopsis rassen

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Vreede Holland teelt acht exclusieve Phalaenopsis rassen waar consumenten dol op zijn: prachtig om te zien, met een lange levensduur en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Algemene specificaties:

Bloemdoorsnede: 6-7 cm
Potmaat: 9 cm
Hoogte: 35-48 cm
Bladgrootte: 15-20 cm
Aantal takken: 1-3
Bloeiplezier: 3 maanden
Waterbehoefte: 1x per week dompelen
Bewaartemperatuur: 15-25 °C
Leverbaar: jaarrond

orchidee

Venice

Kleur: Wit
Bloemen per tak: 10-18
Opbouw: Vertakt

 
orchidee

Modesto

Kleur: Red Lip
Bloemen per tak: 6-12
Opbouw: licht vertakt

orchidee

Buenos Aires

Kleur: Roze, wit gevlamd
Bloemen per tak: 12-18
Opbouw: Vertakt

orchidee

Mukalla

Kleur: Paars
Bloemen per tak: 10-15
Opbouw: Vertakt

orchidee

Manchester

Kleur: Roze
Bloemen per tak: 10-15
Opbouw: Vertakt

 
orchidee
Kleur: Oranje
Bloemen per tak: 8-12
Opbouw: Vertakt

orchidee

Cali

Kleur: Lime
Bloemen per tak: 8-12
Opbouw: Vertakt

Aanbod op maat

Samenstellen van uw eigen collectie.

U wilt graag een private label? Geen probleem. De Vreede Holland levert u een aanbod op maat. We adviseren u graag bij de samenstelling van uw eigen collectie. Ook labels en hoezen kunnen wij voor u verzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze merken

De exclusieve Phalaenopsis rassen van De Vreede Holland vormen de basis voor vier herkenbare merken: Global Orchids, Global Orchids Plus, Global Orchids Special Collection en Orchids to Go.

Global Orchids

Spectaculaire kleuren.

De rassen binnen de Global Orchids collectie zijn vernoemd naar internationale steden: Buenos Aires, Cali, Jena, Manchester, Mukalla, Nairobi, Modesto en Venice. De kleuren zijn spectaculair: van helderwit tot felroze, van donkerpaars tot limegroen, maar ook geel met een red lip of spotted. Allen leverbaar met hoes en/of label.

Global Orchids Plus

Innovatieve presentatie en verpakking.

De Global Orchids Plus collectie biedt innovatieve creaties op het gebied van presentatie en verpakking. Rondom thema’s en feestdagen presenteren wij passende en verrassende concepten. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere keramieken potten, glaswerk, bij-stekers en speciale hoezen. Heeft u speciale wensen rondom een thema? Laat het ons weten. Wij leveren het geheel op verzoek en op maat!

Global Orchids Special Collection

Decoratieve uitstraling dankzij unieke vormen.

Wanneer u uw klanten iets bijzonders wilt bieden, is de Global Orchids Special Collection aan te raden. Dankzij de unieke vormen hebben deze orchideeën een zeer decoratieve uitstraling. ‘Heart’ leent zich bij uitstek voor Valentijnsdag of Moederdag, ‘Cascade’ is een feestelijke blikvanger door zijn gebogen watervalvorm. Ideaal om de verkoop een impuls mee te geven.

Global Orchids To Go

Een speciale collectie die variatie biedt.

Orchids to Go is een speciale collectie met impulsartikelen. Denk aan originele cadeauverpakkingen, handzame hoezen, handige draagtassen en verschillende kokers. De special collectie wisselt per seizoen en biedt klanten variatie binnen verschillende thema’s.