De Vreede Holland is kweker van Phalaenopsis orchideeën in potmaat 9 cm. Via de kwekersorganisatie Quality Plants Europe B.V. leveren wij in grote aantallen aan retailers door heel Europa. In 2004 introduceerden wij als eerste de Phalaenopsis in een 9 cm pot, ook wel tafelorchideeën genoemd. Sindsdien zijn wij marktleider. Met passie voor ons product, de natuur én onze mensen streven we continu naar de beste kwaliteit in de nieuwste rassen. Hierdoor telen we Phalaenopsis orchideeën die het beste aansluiten bij de wensen van onze eindklanten.

Ter uitbreiding van het team zoeken wij een

Hoofd Productie (fulltime)

De functie

Als Hoofd Productie ben je verantwoordelijk voor alle productieprocessen op onze productielocaties. Hierbij geef je direct leiding aan onze Locatieverantwoordelijken, die ervoor moeten zorgen dat de planten volgens de normen op het gebied van kwaliteit en kwantiteit worden verwerkt. Je zorgt voor het optimaliseren en uniformeren van de werk- en productieprocessen over de locaties en ziet er op toe dat de beoogde KPI’s worden behaald en stuurt bij waar nodig. Je fungeert als schakel tussen orderverwerking en de kwekersorganisatie Quality Plants Europe, die ervoor zorgt dat onze orchideeën aan de retail worden verkocht. Daarnaast ligt er een grote taak op het gebied van personeelsplanning. Samen met de Planner zorg je ervoor dat dit centraal wordt georganiseerd teneinde de beschikbare medewerkers efficiënter in te zetten om de beoogde kwaliteit en kwantiteit te borgen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkoop en het voorraadbeheer. In deze functie rapporteer je aan de Manager Teelt & Productie.

Wie ben jij?

Voor deze functie dien je te beschikken over HBO werk- en denkniveau. Een agrarische opleiding is een pre. Daarnaast heb je 5-10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de glastuinbouw. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en je spreekt ook goed Engels. Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen en kwaliteiten: verantwoordelijkheidsgevoel, leidinggevende en organisatorische capaciteiten, resultaat- en oplossingsgericht, je hebt een doel voor ogen en weet anderen makkelijk te overtuigen.

Wat bieden wij?

Een afwisselende en verantwoordelijke baan bij een goede werkgever met groei ambities. Het salaris is marktconform en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO glastuinbouw.

Spreekt deze functie jou aan?

Mail dan je motivatiebrief en CV naar De Vreede Orchideeën B.V., t.a.v. Dorien Waagenaar, HR Adviseur, personeelszaken@devreedeholland.nl.

Kijk op onze website www.devreedeholland.nl voor meer informatie.