FloraHolland Trade Fair: was u er ook?

Vorige week woensdag 4 tot en met vrijdag 6 november stond ons verkoopteam in stand 35.4 tijdens de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer.

In onze stand hebben we ons brede assortiment toegevoegde waarde en concepten gepresenteerd zoals, hoezen, keramiek, kokers en onze nieuwste aanwinst uit de GO Global Special Collection: Pure!

Nieuw ras:

Daarnaast presenteerden we onze 8 rassen waaronder één nieuwe genaamd Modesto, een prachtige witte 9cm Phalaenopsis met rode lip. Wij zijn dé leverancier voor 9 cm Phalaenopsis, en specialist in het leveren van grote aantallen met piekleveringen van 500.000 stuks (op ras).

modesto close up

Beurskrant:

Wij kijken graag vooruit en spelen in op uw wensen en behoeften, en speciaal daarvoor is onze 1e editie van de beurskrant gelanceerd op de FHTF: Nieuws voor morgen! Een krant vol moederdagtoppers, een verrassend en compleet assortiment aan toegevoegdewaarde voor herfst, winter en kerst 2016/2017 en onze bewezen successen.

Magazine Autumn Winter 2016/2017:

Ook werd ons nieuwe Autumn winter magazine tijdens deze dagen geïntroduceerd en erg enthousiast ontvangen door onze klanten. In dit magazine vindt u alle trends rondom Valentijn, herfst en de kerstperiode in 2017! Is het planning technisch niet gelukt om een bezoek te brengen aan onze stand en wilt u toch graag ons nieuwste magazine ontvangen? Maak dan een persoonlijke afspraak met een van onze verkopers. We praten u graag bij over de laatste aanbiedingen. Neem contact op met ons verkoopteam.