Even voorstellen – Wilt u weten wie er allemaal werkzaam zijn bij De Vreede Holland?

In deze nieuwe rubriek ‘Even voorstellen’, stellen we met veel trots onze medewerkers aan u voor. Deze week nemen we u mee naar onze verkoopafdeling waar onze accountmanagers dagelijks hun uiterste best doen om onze specialiteit de Phalaenopsis in potmaat 9 cm of misschien bij u beter bekend als, dé tafelorchidee, aan de man te brengen.

Junior Accountmanager – Sam van der Meide

Kan je in het kort omschrijven welke werkzaamheden jou dagelijks bij De Vreede Holland bezig houden.

Met mijn collega’s van het verkoopteam zijn wij het gezicht en eerste aanspreekpunt voor de klant. Wij zijn verantwoordelijk voor de verkoop van de planten die wij als bedrijf produceren.

Wat vind jij het leukste aan jouw werk De dynamiek en het klantcontact.

Ik houd me gedeeltelijk bezig met de daghandel en verkoop midden- en lange termijn. Het leuke is dat je met de daghandel altijd snel moet kunnen schakelen en handelen. Voor de verkoop midden- en lange termijn ben je juist veel meer strategisch bezig en werk je aan de lange termijn relatie met je klant.

Hoe heeft De Vreede Holland zich volgens jouw beleving ontwikkeld gedurende de periode dat je hier werkzaam bent.

De Phalaenopsis handel is een enorme uitdaging geweest voor zowel kwekers als exportbedrijven de laatste jaren. Het is onwijs belangrijk om je te onderscheiden d.m.v. kwaliteit te leveren. Dit is iets waar we de afgelopen tijd dus ook op ingezet hebben. Ik ben dan ook echt trots als ik klanten spreek die bevestigen dat we nu nog betere kwaliteit leveren!

Als je niet hoeft te werken, waar ben je dan te vinden of wat houd je dan bezig

Lekker eten en drinken! Wijn is een passie voor mij, daarom ga ik ook graag samen met mijn vriendin naar een wijngebied om mooie wijnen te proeven en mee naar huis te nemen. Daarnaast vind ik wielrennen ook erg leuk, mits het lekker weer is :).