de Vreede holland

DE VREEDE HOLLAND, SINDS 1948

De Vreede Holland

Ons familiebedrijf is vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht. In deze roerige tijd is Herman de Vreede sr. vol gedrevenheid én met een onverminderde ondernemersgeest met De Vreede Holland gestart. Door de jaren heen is er enorm veel veranderd. Waar in 1949 onder ‘plat glas’ uitsluitend groenten werden gekweekt, is De Vreede Holland anno nu getransformeerd in een modern bedrijf met een specialisme in orchideeën.

Op twee locaties die zijn voorzien van de meest geavanceerde en duurzame teelttechnieken om te excellereren binnen dit specialisme.

Wat er niet is veranderd? De no-nonsense cultuur en de betekenis van onze kernwaarden: verantwoordelijk, samenwerken, focus en vertrouwen.

de vreede holland
de Vreede holland

Onze roots

DE VREEDE HOLLAND DOOR DE JAREN HEEN

de Vreede holland

Ons bedrijf

Bij De Vreede Holland zijn we volledig gespecialiseerd in de Phalaenopsis orchidee in potmaat 9cm. In 2004 waren wij de eerste kwekerij die deze potmaat introduceerden. En met succes, want hierin zijn we nog steeds de grootste ‘producent’. We investeren in duurzaam produceren en goed ondernemer-en werkgeverschap.

Onze focus ligt op innovatie en ontwikkeling. Daarom analyseren we onze processen om zo onze teeltmethodes continu bij te sturen en waar dit kan, te verbeteren. In nauwe samenwerking met onze ketenpartners zorgen we ervoor dat ons assortiment aansluit bij de wensen van onze eindklanten. Daarom is ons assortiment momenteel volop in beweging: we voegen passende en waardevolle aanvullingen toe.

de vreede holland

Onze processen

Alles gebeurt bij ons in huis: van opkweek tot aflevering. Oftewel: van stek naar tafelorchidee. We vertellen je graag meer over de ontwikkeling van onze tafelorchideeën.