De Vreede Holland sluit zich aan als Lid bij het BON Netwerk

De Vreede Holland investeert continu in duurzaam produceren. Hierdoor kunnen wij u garanties geven voor duurzame producten. In 2016 gaan we nog een stap verder door ons aan te sluiten bij Benefits of Nature (BON).Benefits of Nature is een organisatie die in de hele tuinbouw supply chain duurzaamheid meet, verbetert en innoveert en maakt verduurzaming in de plantensector transparant en bouwt sterke, vernieuwende ketens. Dit is waar De Vreede Holland ook voor staat.

De Vreede Holland investeert continu in duurzaam produceren en goed ondernemerschap. Zo zoeken we verlichtingsinstallaties die energiezuiniger zijn en ontwikkelen we nieuwe verpakkingsvormen die beter aansluiten bij onze hoge milieu- en vervoerseisen. Ook maken we gebruik van warmtekrachtinstallaties, doen we aan warmte-opvang en CO2 reductie.

Wij willen consumenten voorzien van mooie, gezonde, eerlijke en duurzame planten.Door ons aan te sluiten bij het BON netwerk maken we onze duurzaamheid ook meetbaar. Samen met BON kunnen we onze footprint, en die van onze leveranciers, continue meten,verbeteren en tastbaar maken. Meer weten over Benefits of Nature, bezoek de website.