Het coronavirus heeft inmiddels ook grote invloed op het bedrijfsleven. De Vreede Holland houdt de situatie nauwlettend in de gaten en volgt daarbij de richtlijnen en adviezen van het RIVM. Indien de richtlijnen veranderen, stellen wij onze maatregelen zo nodig bij.

Om de gezondheid van onze medewerkers én klanten te beschermen is ons protocol aangescherpt.

Protocol Coronavirus

Medewerkers en klanten worden te allen tijde geacht de hygiëneregels na te leven. Daarom vragen wij ook uw medewerking door het schudden van handen achterwege te laten.

Vanaf week 12 zullen we geen extern bezoek meer ontvangen bij De Vreede Holland en zullen onze medewerkers ook niet meer op bezoek gaan bij andere bedrijven. We doen ons best om u andere contactmogelijkheden voor te stellen, zoals via telefoon of e-mail.

Bijeenkomsten van groepen groter dan 10 personen te vermijden. Waar mogelijk zijn medewerkers gevraagd thuis te gaan werken.

Uiteraard zijn en blijven we dagelijks beschikbaar voor verder informatie, bestellingen en/of offerteaanvragen via telefoon of e-mail.

Leverbetrouwbaarheid

In de afgelopen weken heeft De Vreede Holland reeds diverse maatregelen getroffen om de beschikbaarheid van onze materialen en daarmee de continuïteit van uitleveringen planten te verzekeren. Vooralsnog is er voldoende beschikbaar om door te gaan met onze dagelijkse werkzaamheden en leveringen.

Wij willen u bedanken voor uw begrip betreft deze situatie en houden u op de hoogte van eventuele veranderingen.

Wij wensen u een goede gezondheid en een succesvolle voortgang van uw werkzaamheden.

Ricardo Kraak

Algemeen directeur De Vreede Holland