de Vreede holland

TAFELORCHIDEE

De compacte eyecatcher

De Phalaenopsis, ook wel vlinderorchidee genoemd, is er in ontzettend veel vormen, maten en kleuren. De bladeren van deze plant zijn niet zo bijzonder, maar haar bloemen des te meer. Sierlijk, vrouwelijk en opvallend. Wij zijn gespecialiseerd in de tafelorchidee: zo noemen wij onze 9cm orchideeën. Ze zijn namelijk van een perfect formaat voor op jouw salontafel, bureau of eettafel. Bekijk de collectie en ontdek welke orchidee er in jouw huis past.

de Vreede holland

Green Conceptz.

Voor verkoop- en aanbod gerelateerde vragen verwijzen we je door naar Green Conceptz.

Green Conceptz. maakt van planten een cadeautje en voegt altijd iets toe!
Naast de verkoop van kwaliteitsplanten voor (partner)kwekers, zoals De Vreede Holland,  ontwikkelen wij concepten die passen bij klanten uit de grootschalige Retail. Tevens voert onze afdeling services verpakkingswerkzaamheden uit voor derden en bieden wij ruimte voor palletopslag aan. Op deze manier bieden wij een all-in oplossing voor klanten die de grootschalige Retail bedienen

Het team van Green Conceptz. kent de markt en denkt vanuit de consument waardoor er wordt ingespeeld op het in hoog tempo professionaliseren van de sector, de wens van exporteurs en retailers om zich te onderscheiden in de markt en de behoefte aan meer efficiëntie in de keten van producent naar consument.

green concepts tafelorchidee rondella phalaenopsis