de Vreede holland

ASSORTIMENT

Mix en match

Onze tafelorchideeën spelen de hoofdrol binnen ons assortiment. Door onze jarenlange ervaring zijn we hier immers in gespecialiseerd. Maar we bieden meer. Wat dacht je van de meest bijzondere orchideeën in boogvorm? Deze vind je binnen onze Rondella collectie. Met het assortiment van De Vreede Holland kun je elke ruimte in je huis vergroenen. Of het nu in de slaapkamer, op een bureau of de salontafel is: kies welke plant er bij jou en je interieur past.

TAFELORCHIDEE

Compacte eyecatcher

RONDELLA

Bijzonder in elke vorm

de Vreede holland

Green Conceptz.

Voor verkoop- en aanbod gerelateerde vragen verwijzen we je door naar Green Conceptz.

Green Conceptz. maakt van planten een cadeautje en voegt altijd iets toe!
Naast de verkoop van kwaliteitsplanten voor (partner)kwekers, zoals De Vreede Holland,  ontwikkelen wij concepten die passen bij klanten uit de grootschalige Retail. Tevens voert onze afdeling services verpakkingswerkzaamheden uit voor derden en bieden wij ruimte voor palletopslag aan. Op deze manier bieden wij een all-in oplossing voor klanten die de grootschalige Retail bedienen.

Het team van Green Conceptz. kent de markt en denkt vanuit de consument waardoor er wordt ingespeeld op het in hoog tempo professionaliseren van de sector, de wens van exporteurs en retailers om zich te onderscheiden in de markt en de behoefte aan meer efficiëntie in de keten van producent naar consument.

green concepts tafelorchidee rondella phalaenopsis