5e editie Orchid Days een succes!

De vijfde editie van de Orchid Days is voorbij en kan een succes genoemd worden! Het evenement heeft in vier dagen tijd veel geïnteresseerden uit het vak ontvangen bij de 4 deelnemende bedrijven uit Bleiswijk. 

Tijdens de Orchid Days deden onze bezoekers veel inspiratie op in onze trendkamers, waarmee we laten zien welke nieuwe concepten we u kunnen leveren in Spring/Summer 2017. Uiteraard stonden ook onze acht toprassen gepresenteerd die de basis vormen voor al onze collecties!

Het leuke aan de Orchid Days is dat alle vier de bedrijven Phalaenopsis kweken, maar elk verschillend zijn. Dat zorgde voor een veelzijdig programma tijdens de open dagen! Stolk Flora, Cympha, Pannekoek Orchideeën en De Vreede Holland hebben afzonderlijk hun eigen invulling aan de Orchid Days gegeven. Op de locaties konden de bezoekers zich vergapen aan prachtige presentaties van het assortiment, de nieuwste trends aan toegevoegde waarde, nieuwe soorten en creatieve concepten werden getest bij de bezoekers gericht op de eindklant.